Anca Bucur
Bine ai venit in lumea mea!
Fitness. Sanatate. Naturalete. Motivatie. Inspiratie

Antreneaza-te cu mine!

Antreneaza-te cu mine!

Daca ati ajuns la aceasta rubrica inseamna ca aveti idee despre cine sunt si ce fac.
Sportul ma defineste si nu spun asta pentru ca am inceput de la varsta de 3 ani sa-l practic, sau pentru ca in prezent sunt instructor de aerobic si campioana mondiala la fitness, sau pentru ca am absolvit Facultatea de Sport.

Am inceput concursurile de fitness si din dorinta de a-mi imbunatatii cunostintele in nutritie, sa imi testez limitele, si sa fiu un exemplu pentru cei ce isi doresc astfel de rezultate, pe calea naturala si sanatoasa.

Cel mai “bun rezultat” probabil ati zice ca l-am obtinut cu mine smile insa eu va raspund ca nu e asa. Transformarea sotului meu a fost aplaudata de foarte multa lume dar cel mai incantat a fost el de reusita . L-am indrumat, i-am pregatit programul de antrenament si nutritie, l-am incurajat.
Dar cel mai important : si el s-a incarcat cu rabdare. Pentru ca rezultatele nu vin peste noapte si in nici un caz daca trisam ..

De aceea am conceput programul de transformare : Body Challenge in 90 de zile.

Daca iti doresti o schimbare, sa pierzi in greutate, sa iei in greutate, sa iti modelezi corpul, sau pur si simplu sa te simti fericit si sanatos: Sunt Aici! smile

Te pot ajuta! Chiar daca esti departe!

Iti spun ca nu exista diete sau antrenamente “minune” .
Dar iti garantez ca daca imi urmezi sfaturile si nu te vei abate de la programul pe care ti-l voi face, se poate intampla o minune. smile

Daca esti interesat/a sa lucram impreuna, scrie-mi pe anca@ancabucur.ro, despre tine si ce obiective ai, si iti voi raspunde de indata ce voi citi mailul.

Iti spun de pe acum:
Daca nu vei fi implicat/a 100% , nu voi lucra cu tine!
Trebuie sa iti doresti, iar eu te voi indruma cum stiu eu mai bine.

Doar impreuna vom reusi: anca@ancabucur.ro