Anca Bucur
Bine ai venit in lumea mea!
Fitness. Sanatate. Naturalete. Motivatie. Inspiratie

Al 6-lea titlu :)

us_holding_the_thropy.jpeg

Scriu acest text in timp ce aștept in backstage sa se facă premierea. E un timp “mort”, așa ca m-am gândit sa îl fac productiv :D Dragoș mi-a scris ca Rares a adormit in cele din urma. A fost activ pe toată durata zilei. A văzut-o pe mami concurând la ambele probe.

Al 6-lea titlu

Dar sa o luam de la început. 
22 Iunie 2019. Miami.
Ce zi! Rareș s-a trezit toată noaptea, a plâns, adormea greu. Sincer nu ma gândeam ca am concurs, îmi doream doar sa îl liniștesc ca sa dormim, căci eram cu toții obosiți. 
 
Show-ul a fost diferit fata de alți ani. Ma refer la orele și ordinea categoriilor.
Am concurat pe la 2 pm ora locală, cu prima proba (costumul de baie).

Pe la 4 l-am alăptat pe Rareș, iar la 6 pm a fost runda 2, cu exercițiul de Fitness.

In pauza dintre cele doua, ma împărțeam între cele doua lumi: backstage: corpuri bine lucrate și atleți pregătiți de competiție, și public: familia și prieteni apropiați. Parca ma deconectăm in momentul in care îl luam pe Rareș in brațe, îl schimbam sau hraneam. După care ma întorceam in zona plină de emoție și competiție.
Mom and con time
Am concurat in partea a doua a zilei, abia la 8 pm, iar corpul meu a simțit asta. Am început sa casc după ora 6 pm și ma simteam moale. Îmi simteam stomacul mic, aveam emoții mari.
Din lateral, dupa cortine, îl vedeam pe Rareș, ce era in partea stânga a scenei, primul rând. Nu îmi venea sa cred ca sunt din nou acolo, in spate, pregătită sa intru pe scena. Nu îmi venea sa cred ca Rareș ma privește. Stătea cuminte in brațele unei prietene, iar Dragoș era pregătit cu aparatul sa ma filmeze de-ndată ce intru pe scena. Îmi tremura tot corpul și parca îmi lăcrimau ochii. Totul era diferit fata de ceilalți ani. Sentimentul de mama era amestecat cu cel al unui atlet profesionist pregătit sa cucerească titlul suprem.
Mi-am zis:
"-Hei ai muncit atât de mult, ești aici sa îți demonstrezi ție ca poți sa faci orice, și sa fii un exemplu de disciplina și ambiție pentru Rareș”
Family win
Și mi-au strigat numele. Am pășit pe scena. A început muzica. Și-am început sa trăiesc momentul. Însă totul era așa de real. Auzeam încurajările din sala, luminile puternice îmi băteau direct in fata. Corpul îmi tremura. Dar a fost bine. 95%. Faptul ca am stat toată ziua in teatru și am concurat foarte târziu, plus emoțiile de mama și de competiție, facea ca inima mea sa bată tare. Nu îmi venea sa cred ca am ajuns acolo unde mi-am propus. Cu toate ca am crezut mereu in mine și in proces. Dar de data asta a fost diferit. 
Trofeu
Update: “The winner is Anca Bucur from Romania” wow. Nu îmi vine sa cred! Deși simteam ca am pachetul complet, dar totuși ma gândeam, oare îmi mai dau mie și al 6 lea titlu? 
 
Trofeul asta e pentru Rareș, pentru mama care iubeste Queen (tema exercițiului) și pentru mine. Anca Bucur in calitate de mama. 
 
Trebuie musai sa aduc mulțumiri. Încep evident cu familia care m-a susținut și încurajat mereu. Mama, tata, sora, frate. Iubirile mele, Dragoș și Rareș, cei mai mari susținători ai mei. 
Us
Apoi sponsorul principal Herbalife. Nutriția de top și echipa minunata ce ma susține și încurajează in toate activitățile mele sportive. Ma incarc cu energia voastra! Va multumesc pentru sustinere!
 
Herbalife nutrition
Bogdan Boanta și Cocuta (de la Cobodance), pentru timpul lor și ideile lor minunate. Exercițiul de Fitness a fost un succes și datorită lor.
Cobodance
 
Bianca Bădoi, pentru ca a cusut costumul de Fitness (Bohemian Rhapsody). Iti multumesc pentru ca ai pus in practica idea mea, ba mai mult, ai dus-o la alt nivel :) 
Triptailor, agenția ce se ocupa mereu de deplasările mele in America. 
 
Am avut momente in care am plâns, de emotie, de oboseala, de durere, dar pregătirea a fost un succes. Am simtit ca “inspirația și motivația” pentru mine, sunt eu. Mi-am demonstrat ca:
Pot sa faci orice îți propui in viața. 
Echilibrul ni-l creăm singuri. 
Fericirea vine din toate lucrurile pe care le trăim 100%. Slăbiciunile te fac mai puternic, iar iubirea îți da aripi, sa zbori departe :) 
 
Așa ca adaug titlul cu nr 6. Cu toate ca am venit aici cu gândul de a savura momentul și de a fi un exemplu frumos pentru fiul meu. Familia e pe primul loc pentru mine, de-asta i-am vrut aproape. Ma bucur ca am putut sa găsesc echilibrul și sa am grija de ceea ce contează pentru mine :) 
 
Urmează vacanța. In Miami, și-apoi Chicago. Abia o aștept! Familie și încărcare baterii :)
 
Va multumesc pentru toate mesajele de încurajare. Am primit foarte multe. Nu am reușit sa răspund la toate, dar le-am văzut.
 
Crede in tine!
Și Trăiește activ și sănătos :) 
AB
 
S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI...
Baby D&A - Trimestrul 1 de ...

Cam asa arata poza din data de 3 Ianuarie 2018, cand testul de sarcina a iesit pozitiv.    M-am trezit devreme s...

Inca putin!

Exercitiul meu prinde viata . Fiecare miscare a fost gandita de mine si sunt foarte fericita si recunoscatoare ca am fost inspirata sa imi fac...

Cum reusesti?

E o perioada foarte aglomerata pentru mine, cu multe evenimente, clase si bineinteles pregatirea pentru concursul de fitness de profesionisti din M...