Anca Bucur
Bine ai venit in lumea mea!
Fitness. Sanatate. Naturalete. Motivatie. Inspiratie

Primele luni ca părinte

rares.jpeg

Sunt momente în care nu îmi vine să cred ce trăiesc.
Bucuria de a fi mamă și provocările noi din viața mea. 

Vă spuneam în ultima postare, că am venit acasă de la spital, după 2 zile. Nașterea naturală mi-a dat voie să mă recuperez frumos și destul de repede. 

Momentul când am intrat în casă cu cel mic m-a umplut de iubire. Am realizat că de-acum încolo acest omuleț va fi mereu alături de noi. 
O binecuvântare și o bucurie! Emoție greu de descris. 

Baby Feet

În primele zile mă uitam întruna la bebe. Eram cuprinsă de emoții așa puternice, încât îmi dădeau lacrimile de foarte multe ori.

Chiar și puținele ore de somn pe care le “aveam la dispoziție” le consumam de multe ori privindu-l. În prima lună am stat departe de toate activitățile. Mă refer la sală, proiecte, diverse evenimente. 

Timpul meu era dedicat în totalitate lui. Alăptat, schimbat haine, scutece, plimbare. Mișcarea pe care o făceam în fiecare zi era plimbarea cu Rareș. 

Mi-am propus să fac lucrurile cum știu eu mai bine, în ceea ce privește creșterea lui.

Rareș se trezește o dată la 2 ore. Puține sunt nopțile cu 3 ore. Colicii i-a avut încă din săptămâna 2. În timpul zilei îi place să fie scos afară la aer. Din fericire, am avut parte și de o toamnă tare frumoasă. Așa că am profitat din plin. ( poza la o saptamană după ce am născut)
Baby Stroller

Știți prea bine că am sportul în sânge, așa că, după ce m-am simțit refăcută, mi-am dorit să îmi reiau încet, încet din activități. 

Prima dată când am plecat de acasă, am fost destul de îngrijorată sau poate, mai bine zis, îngândurată. Dacă bebe e bine, dacă mănâncă, dacă se descurcă soțul meu, dacă, dacă, dacă...

Cu timpul am început să prind încredere în acțiunile noastre ca părinți, ceea ce mi-a permis și mie să fiu mai liniștită și relaxată.

Acum predau în fiecare zi câte o clasă, în diferite zone ale Bucureștiului, mai am câte o emisiune, o întâlnire pentru proiectele în care sunt implicată , evenimente, etc. Asta înseamnă să îmi organizez bine timpul în care plec și vin acasă.
Când mănâncă bebe, când doarme, să aibă lapte la rece.

Unul dintre ajutoarele de nădejde în această perioadă, este sterilizatorul cu abur 3 în 1 de la Philips AventȚine pasul cu programul meu activ și nevoile pe care le am. Nu mă judecați, însă mi-am dat seama de tot ce am nevoie, ca mama, pe parcurs.

Ce e foarte fain, este că acest produs îmi permite să mă organizez mai bine și să fiu foarte liniștită pentru că sterilizează și distruge 99,9 % din germenii dăunători bebelușului. Este reglabil, nu ocupă mult spatiu și are un design modular 3în1.

Îmi place că poți steriliza simultan pană la şase biberoane Philips Avent de 330 ml, ceea ce mă ajută să petrec mai mult timp cu Rareș. Ce mi se pare foarte tare este că pot steriliza chiar și recipientele în care pun lapte la congelator + accesoriile pompei de sân.

Sterilizator Philips Avent

Sterilizator Philips Avent & Biberoane

Așa că, în momentele în care sunt pe fugă și știu că nu pot să mă ocup eu de toate, am încredere în aceste ajutoare. Soțul meu e cel mai încântat de ele. Deoarece de cele mai multe ori, după ce îl hrănescc pe Rareș, eu trebuie să lipsesc puțin de acasă, iar Dragoș mă ajută cu ce mai rămâne de făcut.

Iubesc să fiu mamă. Da, e epuizant uneori, dar atât de minunat în același timp. Ca și până acum, încerc să îmi găsesc echilibrul în tot ceea ce fac. De aceea, pentru mine e important să știu că îi ofer ce e mai bun bebelușului meu și că îmi gestionez timpul așa cum trebuie pentru a face față cu brio oricărei provocări.


Pâna la următoarea întâlnire aici, pe blog, închei așa cum v-am obișnuit:
Trăiește activ și sănătos,
AB

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI...
Baby D&A - Trimestrul 1 de ...

Cam asa arata poza din data de 3 Ianuarie 2018, cand testul de sarcina a iesit pozitiv.    M-am trezit devreme s...

Inca putin!

Exercitiul meu prinde viata . Fiecare miscare a fost gandita de mine si sunt foarte fericita si recunoscatoare ca am fost inspirata sa imi fac...

Cum reusesti?

E o perioada foarte aglomerata pentru mine, cu multe evenimente, clase si bineinteles pregatirea pentru concursul de fitness de profesionisti din M...