Anca Bucur
Bine ai venit in lumea mea!
Fitness. Sanatate. Naturalete. Motivatie. Inspiratie

Primul Crăciun în 3

us_two_chrismas_tree.jpg

Mai sunt câteva zile și vine Crăciunul. 
Anul acesta îl sărbătorim în 3. Ce bucurie! 

Ce sa vă mai povestim despre noi de la ultima postare pe blog? Păi, Rareș este tot mai vesel, prezent și activ. Sezonul rece ne place. Facem în continuare plimbări zilnice afară. 

Aerul rece îi face bine, îl linisteste și adoarme imediat. Ritualul nostru este același: dimineața când ne trezim, povestim, ne jucăm, timp în care îi aerisesc camera. Apoi mai avem reprize scurte de somn, mâncăm cam la 3 ore, iar seara îi facem băița pe care abia o așteaptă.  

Baita
Am reușit să dăm o fugă și la munte zilele trecute. A fost bine. Credeam ca va fi mai greu cu bagajele, cel puțin așa îmi ziceau unele mămici laughing. Noi ne-am organizat destul de bine, zic eu. Fiecare a avut câte o geantă. Bebe a avut în plus căruciorul, evident, și geanta cu scutecelaughing. Ne propunem să avem cât mai multe ieșiri cu cel mic.

Plimbari lungi

Mă bucur că suntem foarte practici, în ceea ce privește cumpărăturile pentru Rareș. I-am cumpărat doar hainele care îi erau necesare, plus că am mai primit și de la prieteni, accesorii pentru el și câteva jucării. Sunt convinsă că pe măsura ce va crește, se va schimba și lista de cumpărături, dar așa simt  eu, că cel puțin deocamdată, avem totul sub control. 

Us

Mai ales acum iarna, avem multe hăinuțe, păturică și căciulițele croșetate de bunica. Minunate innocent

Programul meu este destul de încărcat, având în vedere că merg și la sală, am diferite proiecte, alăptez. Dar din fericire, am ajutoare de nădejde.

Program aglomerat

Pe lângă soțul meu evident, folosesc zilnic sterilizatorul, pompa de sân și termometrul care îmi ușurează munca, mai ales în zilele în care fiecare oră îmi e calculată. Încerc să mă organizez cât pot eu de bine. 

Pomul de Crăciun

Aștept sărbătorile să îmi pot petrece 24 de ore doar cu cel mic și familia, să citesc o carte bună, să văd un film, să îmi încarc bateriile pentru anul ce urmează. 

In următoarea postare vă voi povesti cum au fost sărbătorile în 3. ❤️ 
Aștept și comentariile voastre, să îmi ziceți cum ați petrecut sărbătorile.


Sarbatori fericite!Până la urmatoarea întâlnire aici pe blog, vă urez: Crăciun Fericit și un An Nou plin de iubire și echilibru.

Trăiește activ și sănătos,
AB

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI...
Baby D&A - Trimestrul 1 de ...

Cam asa arata poza din data de 3 Ianuarie 2018, cand testul de sarcina a iesit pozitiv.    M-am trezit devreme s...

Inca putin!

Exercitiul meu prinde viata . Fiecare miscare a fost gandita de mine si sunt foarte fericita si recunoscatoare ca am fost inspirata sa imi fac...

Cum reusesti?

E o perioada foarte aglomerata pentru mine, cu multe evenimente, clase si bineinteles pregatirea pentru concursul de fitness de profesionisti din M...