Anca Bucur
Bine ai venit in lumea mea!
Fitness. Sanatate. Naturalete. Motivatie. Inspiratie

Whole mouth health matters

IMG_8903.jpg
Mai mult de 170 de milioane de oameni din întreagă lume, sunt membrii unui club de fitness, iar cercetările Colgate, arată că focusul asupra sănătății este împărţit astfel: fitness și corpul nostru (53%), dietă (41%), greutatea și sănătatea mintală (32%). Este clar că sănătatea orală, a fost lăsată în urmă. Din păcate, aici găsim cele mai cronice afecțiuni, iar boala paradontală este a 6-a cea mai cronică boală din lume.  

Majoritatea problemelor de sănătate orală, pot fi prevenite. Un ritual de curățare a cavitătii bucale, care începe de acasă, cu un periaj corect și zilnic. Sunt necesare doar 2 minute, dimineața și seara, pentru sănătatea întregii guri (dinți, gingii, limbă și interiorul obrajilor), distrugerea bacteriilor, și prevenirea respirației neplăcute. 
 

Ce înseamnă pentru tine un corp sănătos?

Smile!
 
Atunci când ne gândim la sănătatatea noastră, aducem aminte de alimentație și mișcare.
Insă la fel cum avem grijă de corpul nostru, la fel trebuie să punem preț și pe igiena orală.

Acum 2 săptămani, am fost invitată la Londra, pentru a participa la evenimentul de lansare a celei mai noi paste de dinți: Colgate Total
 
Healthy Smile!

Mereu am pus preț pe sănătatea mea, dar și pe zâmbetul meu. Trebuie să recunosc, că încă de mică, am folosit pasta de dinți Colgate, în toate formele și formulele găsite pe piață.  Tocmai de aceea, am fost încăntată și curioasă în același timp, să testez noua formulă Colgate Total, și să am acces la câteva experimente realizate pe acestă nouă rețetă.  
New formula!
Dr. Patricia Verduin, Chief Technology Officer, Colgate - Palmolive Company a ținut un discurs la evenimentul de lansare. Ea ne-a spus că:
"Sănătatea generală este importantă pentru toată lumea, iar auto-îngrijirea totală înseamnă îngrijirea întregii guri. Noua formulă Colgate Total, nu luptă numai împotriva bacteriilor de pe dinți, ci și a celor de pe limbă, obraji și gingii, timp de 12 ore, pentru sănătatea întregii guri."
Speakers!
Pentru mine a fost într-adevăr o experiență plăcută. M-am bucurat să aflu că în spatele acestei formule de pastă de dinți sunt mulți ani de cercetări și multe formule testate.  
Tester
 Sunt mai bine de 2 săptămani de când folosesc noua pastă de dinți și mă declar foarte multumită. Am o senzație de prospețime în gură, foarte mult timp. 

Sunt încântată că cu această nouă formulă pot să am grijă și mai bine de sănătatea întregii guri, pentru că zâmbetul este foarte important pentru mine. La fel ca și sănătatea întregului corp. 

Așa cum v-am promis, am să impărtăsesc cu voi unul din experimentele întâlnite la eveniment.
 
Trăiește activ și sănătos,
AB


S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI...
Baby D&A - Trimestrul 1 de ...

Cam asa arata poza din data de 3 Ianuarie 2018, cand testul de sarcina a iesit pozitiv.    M-am trezit devreme s...

Inca putin!

Exercitiul meu prinde viata . Fiecare miscare a fost gandita de mine si sunt foarte fericita si recunoscatoare ca am fost inspirata sa imi fac...

Cum reusesti?

E o perioada foarte aglomerata pentru mine, cu multe evenimente, clase si bineinteles pregatirea pentru concursul de fitness de profesionisti din M...