Anca Bucur
Bine ai venit in lumea mea!
Fitness. Sanatate. Naturalete. Motivatie. Inspiratie

Online training Johana Germania

Drumul meu alături de Anca începe după o perioada lungă de încercări de scădere în greutate prin numeroase metode, una mai greșită ca cealaltă, care nu numai ca nu ma ajutasera sa slăbesc, ci îmi scăzuseră atat energia cat si puterea de concentrare. 
 
Momentul în care am hotărât sa încep training-ul la distanță alături de ea a fost momentul în care am știut ca îmi doresc de fapt un stil de viata sănătos care sa îmi redea energia. 
 
Așadar, după câteva convorbiri prin intermediul e-mail-ului și apoi la telefon in care Anca a dorit sa afle cat mai multe informații despre trecutul meu in cea ce priveste modul de a manca cat si activitatea fizica, am început Training ul online de 3 luni ce include plan de nutriție și plan de antrenament.
 
Încep prin a spune ca în aceste 3 luni nu am avut senzație de foame nici măcar o data. 5-6 mese pe zi , totul diversificat și personalizat, am învățat sa gătesc sănătos, delicios și foarte simplu.
 Însă acest drum nu a fost ușor. Ai nevoie de o ambiție de fier. Spun asta pentru ca în momentul în care începi acest program trebuie sa fi pregătit sa gătești în fiecare seara pentru ziua următoare, sa te abții când ieși cu prietenii și ei mănâncă pizza, iar tu ai o salata în program și nu doar atunci , ci și în alte momente când ai pofte de altceva din ceea ce ai voie sa mănânci. 
 
Însă spun din tot sufletul ca merita. Chiar merita. 
 
Am fost plăcut surprinsa de dedicarea cu care Anca m-a însoțit pe acest drum. Întotdeauna disponibila în cel mai scurt timp atunci când aveam cate o întrebare, săptămâna de săptămâna m-a motivat sa ajung la rezultatul final. 
 
Ce mi-a plăcut foarte mult în  ceea ce privește planul de antrenament este faptul ca a fost unul mereu schimbat în funcție de rezultatele mele săptămânale și niciodată unul nemaipomenit de greu sau imposibil de executat. 
 
Am plecat de la o greutate de 63 kg, lipsita de energie și cu o imunitate foarte proasta. În aceste 3 luni am slăbit 8 kg, dar nu asta contează cel mai mult , ci faptul ca ma simt mai plina de Energie ca niciodata, am căpătat mult mai multa forță și am învățat sa trăiesc sănătos .
 
După încă 3 luni de la terminarea programului, ma aflu la aceleași rezultate , mâncând în mare parte la fel de sănătos, dar și mâncând din când în când altceva dacă îmi este pofta . 
 
Am cunoscut în Anca un om nemaipomenit de frumos, un om foarte ambițios și foarte dedicat în ceea ce face și cel mai important cred eu, am căpătat o prietenă minunata .
Îți mulțumesc nespus, Anca !
S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI...
Team Stavarache :)

Sunt 8 ani de cand incercam sa slabim: nutritionist, mancare sanatoasa, sala - am dat cate ceva jos, dar eram inca departe de ceea ce ne doream. Er...

Mihaela Lazar - 20 ani

Buna, ma numesc Lazar Mihaela, am 20 de ani si de cativa ani am un hobby, fitnessul. De cand am inceput sa fac sala, am cautat diverse informatii p...

Daiana Roșu - Studenta - B...

Pentru mine acest program a fost o mare provocare pentru ca pana sa il incep nu imi gateam mai nimic singura, nu incercasem o multime de alimente, ...