Anca Bucur
Bine ai venit in lumea mea!
Fitness. Sanatate. Naturalete. Motivatie. Inspiratie

Team Stavarache :)

team_stavarache_preview.JPG

Sunt 8 ani de cand incercam sa slabim: nutritionist, mancare sanatoasa, sala - am dat cate ceva jos, dar eram inca departe de ceea ce ne doream. Eram motivati sa reusim dar nu stiam ce sa mai facem ... cand eram mai stricti cu dieta si mancam foarte putin, ne pierdeam de tot energia si nu mai eram buni de nimic.

Pe Anca am cunoscut-o la sala; pe langa ca ii admiram performantele, am vazut in ea ECHILIBRU. Asa ca am abordat-o.

Ceea ce a urmat a fost mult mai mult decat un regim: a fost o redescoperire a noastra; am invatat sa ne depasim propriile limite.

Programul pus la punct de Anca, impreuna cu sfaturile si inspiratia pe care ni le-a oferit, ne-au ajutat sa ajungem mai departe decat ne-am fi imaginat: nu doar am slabit, ne-am remodelat; nu am am tinut un regim, am invatat sa traim altfel; am ajuns in cea mai buna forma fizica si psihica a noastra din ultimii ani!

A fost greu? Hm ... nu pot spune ca a fost usor. Dar sunt sigur ca si tu poti.

Cei mai importanti factori de succes pentru noi au fost:
- dorinta
- increderea
- sprijinul celor din jur

Dorinta
Fara dorinta de a te schimba, de a deveni o versiune mai buna a ta, nu te apuca de drum; exista momente mai dificile in care, daca motivatia nu este mai puternica decat tentatia, vei esua

Increderea
Am crezut in Anca si in solutia ei 100%; la fel am crezut si in puterea noastra de a reusi. Fara de astea, nu am fi ajuns aici. Au fost multi oameni in jurul nostru, inclusiv experti de la sala, cu care am fi putut lucra; insa increderea ne-a castigat-o Anca si lucrul cu ea ne-a demonstrat ca o merita. Nu ne-am indoit nici o secunda de solutiile si sfaturile ei si le-am urmat. Rezultatul, super!

Sprijinul celor din jur
Cei din jurul nostru ne influenteaza si noi ii influentam pe ei; in ceea ce priveste programul, am optat sa nu ne lasam influentati negativ. Pentru asta am diacutat cu cei din jur, le-am spus din timp ce vrem sa facem, ce obiectiv avem si cum ne pot ei sustine. A fost mult mai usor sa-i avem aliati; contrar, influenta lor ne-ar fi putut afecta vointa si performantele. Asa ca aliaza-te cu ei si, vei vedea, in timp vor devenii fanii tai si adepti ai noului tau stil de viata.

Ce-ar mai fi de zis? Pai ... in afara de tot ceea ce s-a modificat la exteriorul nostru, am suferit si modificari interioare: ne-am descoperit noi resurse de vointa, ambitie, noi cai de a obtine ceea ce ne propunem. Am devenit mai puternici.

Tu esti hotarat sa descoperi o versiune mai buna a ta?

Team Stravarache

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI...
Online training Johana Germ...

Drumul meu alături de Anca începe după o perioada lungă de încercări de scădere în greutate prin numeroase metode, una mai g...

Mihaela Lazar - 20 ani

Buna, ma numesc Lazar Mihaela, am 20 de ani si de cativa ani am un hobby, fitnessul. De cand am inceput sa fac sala, am cautat diverse informatii p...

Daiana Roșu - Studenta - B...

Pentru mine acest program a fost o mare provocare pentru ca pana sa il incep nu imi gateam mai nimic singura, nu incercasem o multime de alimente, ...