Vreau să împărtășesc cu tine povestea mea pentru a-ți demonstra că nimic nu este imposibil atât timp cât există pasiune, determinare și viziune.
POVESTEA MEA
Am venit pe lume în anul 1987 la Târgu Mureș și fac parte dintr-o familie frumoasă cu o soră mai mare și un frate mai mic. Pot spune că am avut o copilărie minunată, trăind în perpetuă armonie cu natura. Mama a fost cea care m-a încurajat sa fac un sport, văzând cât sunt de energica si flexibila. Astfel, la vârsta de 4 ani deveneam o mică balerina, iar plecarea mea la Deva la doar 8 ani pentru a începe gimnastica de performanță a fost ceva natural și binevenit.
Timpul petrecut la Deva departe de familie (de la o vârstă fragedă) m-a ajutat atât în formarea unui caracter puternic cât și a unei viziuni clare cu privire la viitorul pe care mi-l doream. Au fost desigur multe momente grele, au existat clipe în care am vrut să renunț dar datorită suportului familiei și a dorinței mele de a-mi depăși condiția, am continuat. Prin urmare, am avut șansa de a participa și câștiga numeroase competiții interne și internaționale.
Cu toate acestea, la 19 ani, în urma unei accidentări la umăr m-am văzut nevoită să abandonez gimnastica dar nu și sportul din fericire. Așa am considerat ca este mai bine Cred cu tărie că tot ceea ni se întâmplă este cu un motiv, fie că înțelegem "de ce" pe moment sau ani mai târziu. Fiind nevoită să mă reinventez am început să lucrez ca antrenor de fitness și am dezvoltat o pasiune pentru acumularea cunoștințelor în ceea ce privește nutriția și programele de antrenament.
Tot ceea ce studiam testam pe mine mai întâi, ulterior aplicând pe clienții cu care lucram iar în acest fel reușind să cresc considerabil valoarea pe care le-o ofeream. Concomitent am început să particip la concursuri de fitness, reușind performanța de a fi declarată câștigătoare a Miss Fitness Univers de 6 ori.
Probabil cel mai memorabilă victorie din cele 6 a fost cea din 2019, când primul nostru copil Rareș avea doar 9 luni, pentru că am realizat că noi oamenii avem mult mai multă forță și determinare decât credem uneori.
Iar ca familia mea să fie completă din toate punctele de vedere, în mijlocul nebuniei cauzate de pandemia din anul 2020 am născut-o pe Ana, binecuvântarea ce avea să ne aducă bucurie, speranță și noi orizonturi.
De-a lungul timpului programele pe care le-am gândit au fost folosite cu succes de către atleți, amatori de fitness sau femei însărcinate, fiind acum pregătită să te ajut și pe tine în atingerea obiectivelor pe care le ai.
Highlights
1987
1987
m-am născut la Târgu-Mureș, Romania
1990
1990
am început lecțiile de balet
1995
1995
Colegiul Național de Sport Deva, România, unde încep gimnastica aerobică
2004
2004
Medalie de bronz la Campionatul Mondial de Gimnastică aerobică
2005
2005
M-am alăturat Lotului Național de Senioare
2008
2008
Am început cariera de antrenor fitness și cycling
2011
2011
Am câștigat Miss Fitness Universe Professional Division – Miami, SUA
2013
2013
Am câștigat Miss Fitness Universe Professional Division – Miami, SUA
2015
2015
Am câștigat Miss Fitness Universe Professional Division - Miami, SUA
2015
2015
Am câștigat Fitness America Champion - World Championships, Las Vegas, SUA
2016
2016
Am câștigat Miss Fitness Universe Champion Professional Division - Miami, SUA
2017
2017
Am câștigat Miss Fitness Universe Champion Professional Division - Miami, SUA
2018
2018
L-am născut pe fiul nostru Rareș
2019
2019
Am câștigat Miss Fitness Universe Champion Professional Division - Miami, SUA
2020
2020
Am născut-o pe Ana, mezina noastră.
Prezent
Prezent
Ambasador adidas
adidas Runners Coach
Antrenor profesionist de fitness și cycling
Mamă și soție


1995-2006
Colegiul Național de Sport Deva, Romania

2008-2012
Facultatea de Educație Fizică și Sport Babeș-Bolyai Cluj-Napoca – Specializarea Gimnastică

2008 - Present
Antrenor personal, instructor de aerobică, specializare în cycling gold level, stept, bosu, TRX, beat bag boxing, dansuri latino, interval training, les mills, body pump
CV
Apariții media